Hvor nemt og hvor lækkert. Glutenfri brød lchf – stil, som smager så godt og vitterlig kan laves på ingen tid. Alle ingredienser blandes og lægges i en en brødform beklædt med bagepapir. Ind i ovnen en 45 minutters tid og svuppetivup(!) er der friskbagt brød. Jeg synes snildt at det kan matche et lækkert kernefuldt almindeligt rugbrød. Vurder selv hvad du synes. Jeg bager ofte sådan et brød her og det hitter hos 4 ud af 6 i familien. Jeg spiser selv begrænset mængder af hvedemels brød, men synes at sådan en skive her gør det fint ud for andre brødtyper, når behovet for brød med pålæg melder sig.
Glutenfri brød lchf
450 gram hytteost
5 æg
210 solsikkekerner
180 chiafrø
150 gram perlerug
1 spsk salt
Bages: 180 grader 50 minutter
Sådan gør du:
- Tilbered Perlerugen ligesom emballagen foreskriver. Og når de er klar gør du følgende:
- Bland alle ingredienser i en skål og sørg nu for at dejen er rigtig blandet. Brug blot en ske, dejen er meget nem at arbejde med og det er ikke hårdt eller tager tid.
- Put nu i en brødform med bagepapir og bag i cirka 50 minutter til brødet er blevet gyldent og mærkes fast når du trykker på det.
Lyst til mere nemt og lækkert hjemmebag? Kig her på https://benedictesmad.dk og søg på “brød” i søgefeltet…
0 kommentarer