Honningristet musli

Alt det andet

Super nem hjemmelavet musli. Smager dejligt på din yndlings yoghurt eller græsk yoghurt. Sidstnævnte er en hitter herhjemme. Måske toppet med sirup?

musli

Muesli med tranebær

Musli

Der er nu noget særligt ved at lave sin egen musli. Det er også en god måde, at begrænse sukkermængden, som normalt er ret høj i de færdigkøbte produkter.

Du skal bruge følgende:

4 Spsk. honning

4 dl. havregryn

Evt. tørret frugt ex. rosiner, tranebær, banan eller lignende.

På en slip let pande smelter du honningen. Når det er smeltet hælder du grynene på og rører i det, så honningen er fordelt over alt. Lad det stå og simre et 2-3 minutter, men husk på lav varme, ellers bliver de for mørke og får en brændt smag og det går stærkt.

Lad det nu køle af på noget bagepapir. Klar til servering.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest