nem og cremet tomatsauce til pastaretter

Nem og cremet tomatsauce, det er sådan en vi kan finde på, at lave når det skal være super nemt, børnevenligt og sundt.

Ungerne elsker de fleste former for pasta,  alt fra frisk og tørret pasta,  tortellini, ravioli og så videre. Top den nykogte pasta med tomatsauce og kom gavmildt med parmesan på toppen- så er der nem og lækker hverdagsmad til familien.

Det er hurtig, sund og billig hverdagsmad. Sådan!

 

Nem pastasauce til pasta

cremet tomatsauce til pasta

Antal 4

Ingredienser

  • 3 stk. rødløg(finthakket)
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • ca. 700 ml tomatpassata
  • 2 tsk. eddike(ex. hvidvinseddike)
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. peber
  • 100 gram flødeost(pikant eller naturel)
  • 2 tsk. tørret oregano(kan undlades)

Sådan gør du

  1. Løg og hvidløg finthakkes. Kom i en gryde med 1 spsk. olie. Vend rundt et minuts tid- det skal ikke brunes. 

  2. Tilsæt tomatpassata. Lad simre under låg i ca 5 min. Kom eddike, salt, peber ved. Vend rundt og tilsæt flødeost. Varm kort op og server. 

Er pastaretter også en hitter hjemme hos jer? Det er det her. Pasta i alt fra nemme retter til den klassiske lasagne. Vil du se mit bid på børnenes all- time  favorit lasagne. Den er lavet så mange gange herhjemme, at jeg ikke har tal på det. Mums!😉

https://benedictesmad.dk/boernevenlig-lasagne/

Tip

Mens du har gang i gryderne kan du lave en dobbelt portion, og fryse halvdelen ned. Så er der nem tomatsauce til f.eks. en gang pasta bolognese. Det gør det ultra nemt, at lave en smagfuld gang kødsovs, da du blot behøver kød+tomatsauce= ekstra nem mad.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.