Nemme og saftige boller med kærnemælk og durummel.

Opskrifter på brød

Boller med kærnemælk og durum. Benedictesmad.dk

De her boller er rigtige gode og saftige bl.a. pga. kærnemælken og durummelet. Prøv dem!

20 g gær

5 dl kærnemælk

1 dl. lunken vand

salt

2 spsk. olie

100 gram durummel

200 gram rugmel

400 gram hvedemel.

Du starter med:

I en skål eller en køkkenmaskine(hvis du ejer en sådan) blander du gær, vand og kærnemælk. Olie og salt tilsættes. Nu rører du stille og roligt de forskellige melsorter i. Ælt grundigt. Dejen er noget våd. Sæt i køleskab natten over eller minimum i 6 timer. Sæt nu ca. 16 klatter med en spiseske på et bagepapir. Pensles med pisket æg og drysses med solsikkekerner. Bagepladen varmer op i ovnen og bagepapiret lægges på den varme plade, når ovnen er klar.

Bollerne sættes i en meget varm ovn på 240 grader. Efter 7 minutter skruer du ned på 180 grader og giver bollerne ca 10 minutter. Når de lyder hule på bagsiden tages de ud.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest