En omelet med grønkål kan fremtrylles med få ingredienser. Grønkål bliver så meget nemmere at spise i større mængder, når den tilberedes. Det er godt, for grønkål er noget så godt og sundt og uanset hvor godt det smager, kan det være lidt drøjt at komme igennem en stor portion af rå, hakket grønkål. Bitterheden forsvinder også ved tilberedning.

Omelet med grønkål

omelet med grønkål

omelet med grønkål

Jeg serverer gerne en omelet som denne som pålæg til en rugbrødsmad, eller som tilbehør til kød eller fisk. Jeg synes den går godt til det meste.

omelet med grønkål

Print opskrift Pin opskrift
25 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 4 æg(pisket)
  • 3 spsk. fløde(18 eller 38%) og 4
  • 5 spsk. mælk
  • 1 spsk. olie
  • 3 håndfulde hakket grønkål(mængde kommer ikke så nøje)
  • 3 spsk. revet ost(f.eks. mozarella eller cheddar)
  • 1/2 rød peberfrugt(i stave)
  • 100 gram bacon eller skinketern

Fremgangsmåde

  • Pisk æg. Tilsæt fløde og mælk. Varm olie på en pande på mellemvarme. Kom æggemasse på. Nu tilsætter du grønkål og revet ost. Kom peberfrugt  og bacon/skinketern over. Lad simre ca. 10 min. 
  • Vend nu den faste masse over på en tallerken. Kom tilbage på panden med den ubagte side. Steg færdig i yderligere 10 min.  til massen er fast. 

omelet med grønkål

Vild med æg? Chorizo og spinat er super lækkert i en omelet. Check den her ud: https://benedictesmad.dk/chorizo-og-spinat/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Pia Jørgensen

    Rigtig dejlig opskrifter.

    Svar
    • Benedicte

      Tak for det. Det er jeg meget glad for at høre. Bedste hilsner fra Benedicte

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest