Roulade med solbær – en opskrift på en roulade med solbærmarmelade.
Roulade med solbær
Roulade med solbærfyld
En opskrift på en klassisk roulade med fyld af solbær syltetøj. Den søde dej med det friske fyld kan jeg anbefale. Det smager skønt og er slet ikke så svært at bage selv.
Print opskrift
Pin opskrift
35 minutter
Antal: 8 skiver
Ingredienser
Dejen
- 4 stk. æg(delt i blommer og hvider)
- 130 gram sukker
- 75 gram kartoffelmel
- 2 spsk. hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vanillesukker
- 2 spsk. vand
Solbær syltetøj
- 300 gram tyk solbærmarmelade
Fremgangsmåde
- Pisk hvider stive og pisk sukker med. Vend bagepulver med hvedemel og kom i dejen med æggeblommer, vand og kartoffelmel .
- Fordel på bagepapir - næsten ud til kanten, hvis muligt. Sæt i ovnen i ca. 10 min. på 185 grader (varmeluft)
- På et andet stykke bagepapir drysses sukker. Så snart rouladedejen er færdig vendes det ud på sukkeroverfladen. Fordel solbær og rul, så stramt så muligt uden at dejen krakelerer(for meget)
- Lad rouladerullen sætte sig inden der skæres skiver af den.
Lignende opskrifter
Hvor høj varme i ovnen? Varmluft eller alm.?
Hejsa,
Tak for din besked. Er hermed noteret- ved 185 grader ved varmeluft 😊