Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bladankage
Skøn gammel opskrift på bladankage- grøn, saftig, nem og lækker med en let smag af mazarinkage
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
15
minutter
minutter
Tilb. tid:
35
minutter
minutter
Samlet tid:
50
minutter
minutter
Ret:
bradepandekager, kager
Køkken:
Danske
Keyword:
bladankage
Antal:
12
stykker
Ingredienser
200
gram
blødt smør
225
gram
sukker
2
stk.
æg
250
gram
hvedemel
1,5
dl
mælk
2
tsk.
bagepulver
3
tsk.
vanillesukker
3
tsk.
mandelessens(mængde kan variere fra mærket du benytter) Smag evt. til.
ca. 4
spsk.
grøn frugtfarve (mængden kan også her variere ud fra mærke, men kagen bliver en anelse mere grøn, når den er færdigbagt)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk sukker og blødt smør.
Kom æg ved og pisk grundigt til en luftig masse.
Vend mel med bagepulver og vanillesukker og pisk i sukkermassen sammen med mælk.
Kom mandelessens og grøn farve i. Pisk grundigt.
Kom i en form på ca. 30x 25 cm. Formen bør være smurt med smør eller være belagt med bagepapir.
Bag I midten af ovnen i ca. 35 min. Den er klar, når den er fast(men ikke hård), når der trykkes let i midten af kagen.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!