Go Back
+ servings

krydderscrub til kylling

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 store kyllingelår

Ingredienser

  • 3 tsk. paprika(gerne røget paprika, hvis du har)
  • 2 tsk. flagesalt(eller groft salt)
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. koriander(tørret)
  • 2 tsk. hvidløgspulver(eller friskrevet)
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. peber
  • 1 tsk. muskatnød(fintrevet)
  • 2 tsk. fennikel(tørret eller fintrevet)
  • 2 tsk. tørret chili

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen og nyd det skønne duft i køkkenet!
  • Gnid nu kyllingen i blandingen. Har du tid lader du den stå og hvile med kyllingen i op til natten over. Har du ikke tid, smører du blandingen på og sætter direkte i ovnen. Smagen er der jo stadig. 
  • Bruger du fire store kyllingelår skal de ovnstegte i ca. 40 min. på 200 grader til kødsaften er klar. 
Tried this recipe?Let us know how it was!