Go Back
+ servings

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 stk. kyllingebryst

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 200 gram bacontern
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • 100 gram frisk spinat(eller frost-drænet for væde)
  • 200 gram flødeost naturel
  • 1 citron (saften og skallen)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft.
  • Skær en lomme i siden på hvert kyllingebryst og læg i et fad. 
  • Varm en pande med bacontern og finthakket hvidløg. 
  • Vend det rundt et par minutter. 
  • Kom spinat i, vend rundt til det falder sammen. 
  • Tilsæt citronsaft og skallen af citronen. 
  • Vend flødeost i det hele. Det skal ikke koge nu, blot vendes rundt på mellemvarme. 
  • Fyld halvdelen i hvert kyllingebryst. Top resten på hvert kyllingebryst. 
  • Sæt i ovnen i ca. 20-22 min. til kyllingebrystet er færdigstegt. 
Tried this recipe?Let us know how it was!