Udskriv

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 stk. kyllingebryst

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 200 gram bacontern
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • 100 gram frisk spinat(eller frost-drænet for væde)
  • 200 gram flødeost naturel
  • 1 citron (saften og skallen)

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft.

  2. Skær en lomme i siden på hvert kyllingebryst og læg i et fad. 

  3. Varm en pande med bacontern og finthakket hvidløg. 

  4. Vend det rundt et par minutter. 

  5. Kom spinat i, vend rundt til det falder sammen. 

  6. Tilsæt citronsaft og skallen af citronen. 

  7. Vend flødeost i det hele. Det skal ikke koge nu, blot vendes rundt på mellemvarme. 

  8. Fyld halvdelen i hvert kyllingebryst. Top resten på hvert kyllingebryst. 

  9. Sæt i ovnen i ca. 20-22 min. til kyllingebrystet er færdigstegt.