æggesalat med hytteost
Nem opskrift på æggesalat med hytteost
Forb. tid: 10 minutter minutter
Tilb. tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Ret: æggesalat, frokost
Køkken: Danske
Keyword: æggesalat, hytteost, lchf
Antal: 2 personer
- 2 æg(hårdkogt i ca. 10 min)
- 2 tsk. karry(mere hvis du er til den stærke udgave)
- 2 spsk. god mayonnaise(f.eks. helmann)
- 4 spsk. hytteost(med top)
- 1 lille æble(finthakket)
- salt og peber
topping
- karse, purløg, dild, persille eller lign.
Æggesalat med hytteost laves sådan. Kog æggene i ca. 10 min. under låg. Køl af og pil. Skær i mindre stykker.
Rør mayonaise med karry. Tilsæt finthakket æble og hytteost. Smag til med salt og peber og top med karse eller ligende.