Go Back
+ servings

Ovnbagt koteletter med æbler

En lækker måde at tilberede koteletter i fad er sammen med æblestykker. Se opskrift her.
1 time
Samlet tid: 1 time
Ret: Koteletter i fad med karry og æbler
Køkken: Danske
Keyword: æbler, gris, kotelet, Koteletter i fad med karry og æbler, ovnmad
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 stk. svinekoteletter
  • 3 tsk. karry
  • 1 stk. æble(grofthakket)
  • 1 stk. løg/grofthakket)
  • 4 spsk. fløde(eller madlavningsfløde)
  • 1 dl boullionvand(1 svine eller grøntsagsboullionterning opløst i vand)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. På en pande varmer du 2 spsk. olie. Brun koteletter på den ene side. Drys karry på og vend. Brun den anden side i et halv minuts tid. Kom i et fad.
  • I panden vender du nu grofthakket løg og æbler i et par minutter. Tilsæt evt. yderligere 1 spsk. olie eller smør, hvis panden føles tør. Kom over koteletterne i fadet. Kom fløde og boullionvand over. 
  • Sæt i midten af ovnen i ca. 22 minutter til kødet er gennemstegt. 
Tried this recipe?Let us know how it was!