Keyword: æbler, gris, kotelet, Koteletter i fad med karry og æbler, ovnmad
Antal: 4
Ingredienser
4stk.svinekoteletter
3tsk.karry
1stk.æble(grofthakket)
1stk.løg/grofthakket)
4spsk.fløde(eller madlavningsfløde)
1dlboullionvand(1 svine eller grøntsagsboullionterning opløst i vand)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader. På en pande varmer du 2 spsk. olie. Brun koteletter på den ene side. Drys karry på og vend. Brun den anden side i et halv minuts tid. Kom i et fad.
I panden vender du nu grofthakket løg og æbler i et par minutter. Tilsæt evt. yderligere 1 spsk. olie eller smør, hvis panden føles tør. Kom over koteletterne i fadet. Kom fløde og boullionvand over.
Sæt i midten af ovnen i ca. 22 minutter til kødet er gennemstegt.