Go Back
+ servings

quinoasalat med grønkål

En frisk og nem salat med grønkål og quinoa. Jeg nyder den gerne som tilbehør til alt fra fisk og oksekød eller som en nem frokost med et groft brød til.
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Danske
Keyword: grapefrugt, grønkål, quinoa, Salat med quinoa og grønkål
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 100 gram quinoa(kogte)
  • 200 gram grønkål(finthakket)
  • 1 rød grapefrugt( i tynde både)
  • 50 gram tørret tranebær
  • 100 gram blåbær
  • 1 stk. æble(i tynde både)
  • 50 gram ristet mandler

Dressing

  • 3 spsk. olie
  • 1,5 spsk. eddike
  • 2 tsk. honning
  • 2 tsk. sennep
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Vask quinoa efter, hvad pakken siger. Køl dem af. 
  • Vend de afkølede quinoa med fintsnakket grønkål. Kom i et fad, og top med tranebær, æbler, grapefrugt og mandler. 

Dressing

  • Pisk eddike med honning og eddike. Vend nu olie ved og smag til med salt og peber.
Tried this recipe?Let us know how it was!