Go Back
+ servings

chili sin carne- den nemme

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 stk. rødløg(finthakket)
  • 3 fed hvidløg(finthakket)
  • 3 stk. peberfrugter
  • 2 tsk. tørret chili/frisk chili
  • 2 stk. kartoner purerede tomater a´ca. 400 ml
  • 4 tsk. spidskommen
  • 1 stk. grøntsagsboullion
  • 1 dåse/karton kidneybønner(drænet)

tilbehør og topping

  • ris
  • creme fraiche
  • frisk eller tørret chili
  • evt. frisk koriander

Sådan gør du

  • Hak rødløg og hvidløg fint. 
  • Skær peberfrugt i grove tern.
  • Varm en gryde med lidt olie. Tilsæt rødløg og hvidløg. Vend rundt til løgene er klare i ca. 1 min. 
  • Kom peberfrugter ved. Tilsæt spidskommen, purerede tomater og boullionterning. Lad simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber. 
  • Dræn kidneybønnerne og kom i retten. Slag til med chili. Retten skal ikke bulderkoge nu, blot opvarmes. 
Tried this recipe?Let us know how it was!