Go Back
+ servings

Rabarber kage opskrift

Let og luftig rabarberkage med rabarber- kanel fyld. En skøn måde at tilberede rabarberkage på.
Samlet tid: 50 minutter
Ret: bradepandekager, kager
Køkken: Danske
Keyword: kage med rabarber, kanel
Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 100 gram blødt smør
  • 160 gram sukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 gram hvedemel
  • 1 dl mælk

rabarberfyld

  • 220 gram rabarber( i mindre stykker)
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. smør

Sådan gør du

  • Skyl rabarber og skær i mindre stykker. Kom i en gryde med kanel, sukker og smør. Vend det rundt på mellemvarme i et par minutter. Læg til side.
  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft. Rør det bløde smør med sukker og vanillesukker.
  • Pisk æggene i og rør til en luftig masse.
  • Vend mel med bagepulver og rør i dejen skiftevis med mælken.
  • I en smurt form(enten med smør eller bagepapir) på ca. 25 cm hælder du dejen. Lav lidt huller i dejen og kom fyldet ovenpå.
  • Sæt kagen i ovnen i ca. 35 minutter.
Tried this recipe?Let us know how it was!