Go Back
+ servings

madtærte med pølser, bacon og pak choi

Skøn opskrift på en tærte med pakchoi og pølser
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: frokosttærte, Hovedret, madtærte
Køkken: Danske
Keyword: madtærte, nem tærte, pak choi
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. færdig tærtedej(gerne fuldkorns)
  • 4 stk. æg
  • 1 dl fløde
  • 1 dl mælk
  • salt/peber
  • 1 stk. pak choi(fintsnittet)
  • 150 gram bacontern
  • 100 gram pølser (i skiver)
  • 100 gram revet ost(gerne cheddar eller mozarella)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft
  • pisk æggene luftigt og rør sammen med fløde og mælk. Krydr med lidt salt og peber
  • Skær stokken af kålen og fjern de yderste blade. Snit groft. Giv et hurtigt opkog i en gryde med lidt vand i bunden eller kom i microoven i et minuts tid.
  • Kom tærtedejen i et tærtefad. Fordel pak choi, så bacontern og til slut pølser i skiver på bunden.
  • Kom æggemassen i og drys med revet ost.
  • Sæt i midten af ovnen i ca. 35 min. æggemassen er stivnet.
Tried this recipe?Let us know how it was!