Go Back
+ servings
koteletter i fad med flødeost

koteletter i fad med flødeost naturel

Skøn klassisk koteletter i fad i en moderne udgave med flødeost naturel
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Danske
Keyword: klassisk ret med koteletter, koteletter i fad,, koteletter med flødeost
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 stk. koteletter
  • 2 stk. peberfrugt(grofthakket)
  • 1 stk. løg(grofthakket)
  • 2 fed hvidløg(fintahkket)
  • 150 gram bacontern
  • salt/peber
  • 400 gram tomatpassata eller pizzasauce(dvs. uden store klumper)
  • 150 gram flødeost naturel

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft. Skær peberfrugter og løg i grove stykker.
  • FInthak hvidløg.
  • Varm en stegepande med olie eller smør. Vend grøntsagerne i et par minutter på mellemvarme. De skal ikke blive mørke, blot blødgøres en smule. Læg i et ovnfast fad.
  • Steg koteletter et minuts tid på hver side. Læg i faden på grøntsagerne. Kom bacontern på panden og vend et par minutter til de bliver let gyldne. Kom over kødet i fadet.
    Krydr med salt og peber.
  • Kom tomat og flødeost i panden. Kog det op og rør, til der ikke er klumper af flødeost. Kom over fadet.
  • Sæt i midten af ovnen i ca. 30 min. til sovsen bobler.
Tried this recipe?Let us know how it was!