Go Back
+ servings

lækker pastasalat med kylling og squash

Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 6

Ingredienser

  • 500 gram pasta(kogt)
  • 4 stk. kylingebryst
  • 1 squash(i tern)
  • 1 peberfrugt(i grove tern)
  • 100 gram fetaost(eller frisk mozarella i bidder)
  • 5 spsk olie
  • 1 stk citron
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen til den er al dente- ikke for blød, men stadig have bid.
  • Skær kylling i mindre stykker og steg på en pande i olie til kødet er gennemstegt.
  • Halver squash på langs og skær nu i mindre stykker.
  • Skær peberfrugter i mindre stykker.
  • Varm en pande med olie og steg squash og peberfrugt i ca. 10-12 min. på mellemvarme til de er gennemstegte.
  • Kom grøntsagerne i pastaen med kylling og vend med feta- eller mozarellaost.
  • Rør olie med citronsaft og smag til med salt og peber. Vend i pastasalaten. Drys evt. med hakket persille.
  • Pastasalaten smager dejligt både lun og kold.
Tried this recipe?Let us know how it was!