Ret: one pot, one pot med rød pesto, pastaret, pesto
Køkken: Danske
Keyword: aftensmad, one pot, one pot med pesto, one pot pasta, pasta, pastaret
Antal: 6portioner
Ingredienser
2stk.løg(finthakket)
2spsk.olie
300grambacontern
3tsk.tørret timian
1/2bundt frisk basilikum
400grampastakruer
2stk.grøntsagsboullionterning
2dlfløde/6-7 dl væde
1glasrød pesto(140 gram)
friskkværnet peber
topping
1/2bundt basilikum
friskrevet parmesan
Sådan gør du
Skræl løg og hak fint.
Varm olie i en gryde.
Vend løgene rundt et par minutter på mellemvarme.
Tilsæt bacontern, tørret timian, 1 glas pesto, 1/2 bundt frisk basilikum, 400 gram pastaskruer, vand, boullionterninger og fløde.
Sæt det hele i kog og lad det simre under låg i ca. 8 min til pastaen er mør, men stadig har bid. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis retten mangler væde. Smag til med salt og peber.