Go Back
+ servings

Hummus

Opskrift på den populære kikærtedip fra mellemøsten- hummus
Samlet tid: 10 minutter
Ret: dip,, frokost, Tilbehør, vegetarisk
Køkken: mellemøsten
Keyword: hummus, kikærter, panang karry,, vegetarisk
Antal: 4

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter(eller kogte hummus-husk iblødsætning i min 10 timer)
  • 1 stk. citron(saften heraf)
  • 1 fed hvidløg(revet)
  • 1,5 spsk. tahin(sesampasta)
  • 1,5 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. cayennepeber
  • ca. 4 spsk. vand(for den rette cremede konsistens)
  • smag til med lidt flagesalt og friskkværnet peber)

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser sammen. Du kan tilsætte lidt ekstra vand for en mere cremet konsistens. TIlfører du ekstra olie for en mere lind hummus, kan den blive for tung.
Tried this recipe?Let us know how it was!