Go Back
+ servings

Cremet pastaret med kylling

Super nem opskrift på cremet pasta med kyllingestykker og spinat.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg(finthakket)
  • 1 løg(finthakket)
  • 4 kyllingebryst(i mindre strimler)
  • 3 små gulerødder(i mindre stykker)
  • 6 kugler frossent spinat(eller 2 håndfulde friske)
  • 1 dl fløde
  • 1 dl vand
  • 5 spsk. flødeost(pikant eller løg)
  • salt/peber

Sådan gør du

  • varm olie i en stor pande, sauterpande eller gryde.
  • Tilsæt hvidløg og løg. Vend rundt et minut på mellemvarme.
  • Tilsæt kylling og gulerødder. Vend rundt et par minutter på mellemvarme til kyllingen tager farve.
  • Tilæst fløde, vand, flødeost, spinat. Lad retten simre i ca. 10 min. til spinaten er tøet op. Vend i retten undervejs.
  • Spæd til med ekstra væde- f.eks. vand, mælk eller fløde jævnet med lidt mel/maizena.
  • Kog frisk pasta(ca. 4-500 gram til 4 personer) og vend forsigtigt i retten inden servering.
  • Top pastaretten med parmesan og smag til med salt og peber.
Tried this recipe?Let us know how it was!