Go Back

saftig sandkage

Min udgave af den klassiske sandkage- en dejlig klassiker
Samlet tid: 1 time
Ret: kager
Køkken: Danske
Keyword: sandkage

Ingredienser

  • 250 gram blødt smør
  • 170 gram sukker
  • 4 stk æg
  • 1 stk. citron(skallen)
  • 250 gram hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader/180 grader varmeluft.
    Pisk blødt smør(eller let smeltet) med sukker.
  • Pisk massen med æg. Pisk grundigt til en luftig masse. Riv skallen af en citron i.
  • Vend bagepulver med hvedemel og rør i dejen.
  • Kom dejen i en brødform- enten smurt med smør eller beklædt med bagepapir.
  • Sæt i i ovnen i ca. 50 min. Kagen er klar, når du kan stille en strikkepind eller kødnål i og der ikke hænger dej ved.
  • Lad den afkøle let, før du skærer skiver af den.
Tried this recipe?Let us know how it was!