Go Back
+ servings

Møre kyllingelår i rømertopf med ris og pandegrønt

En nem og god opskrift på en måde at tilberede kylling i en rømertopf
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingelår(enten ferske eller frost)
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. spidskommen

Sådan gør du

  • Kom vand i din rømertopf inden du tilbereder maden i den(en rømertopf skal altid stå lidt i blød i vand inden brug)
  • Hæld vandet fra og kom kyllingelår i rømertopf. Drys med krydderier.
  • Sæt ovnen på 100 grader. Sæt låg gryden og sæt i ovnen i 3 timer.
  • Skru op for varmen på 200 i ca. 30 min.
  • Tag eventuelt låget af for en sprød skind i ca. 15 min på 200 grader.
Tried this recipe?Let us know how it was!