Go Back
+ servings

One pot pasta med kødsovs og bacon

One pot pasta opskrift med hakket oksekød og bacon- klar på ingen tid og en rigtig familiehitter!
Forb. tid: 8 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 gram bacon(i tern)
  • 1 stk. løg(finthakket)
  • 3 stk. gulerødder(i grove tern)
  • 800 ml hakkede/purerede tomater(dåser/kartoner )
  • 500 gram spaghetti
  • 2 stk. boullionterninger(gerne grøntsags)
  • 1 spsk. tørret timian eller en bundt friske timian kviste
  • 2 spsk. rød pesto eller rød tarpenade af soltørrede tomater.
  • peber/salt
  • 7 dl vand

Sådan gør du

  • Kom lidt olie i en let høj gryde. Brun kort det hakkede oksekød og kom bacontern ved.
  • Vend gulerødder og løg ved og vend det rundt et par minutter. Kom spaghetti ved.
  • Kom tomater, vand, boullion, pesto/tarpenade og timian ved. Læg låg på og lad retten simre i ca. 8 minutter til spaghettien er al dente. Vend et par gange undervejs og tilsæt eventuelt lidt vand, hvis retten manger væde.
  • Portionsanret spaghetti med fyld og top med frisk parmesanost og måske friske basilikumblade. Smag til salt og peber.
Tried this recipe?Let us know how it was!