Go Back
+ servings

Kage med kokosfibermel

Tæt og god kage med kokosfibermel toppet med chokolade eller klassisk glasur af flormelis
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 12 stykker

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 dl rørsukker(alternativt sukrin)
  • 1 dl kokosfibre/kokosfibermel
  • 1 dl mandelmel eller finthakket mandler
  • 2 dl mælk
  • 80 gram smeltet smør
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1/2 stk citron(saften heraf)
  • 1 Stk citron(skallen heraf- ikke den hvide bitron hinde, kun den gule skal)
  • 2 tsk. vanillesukker eller pulver

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 180 grader.
  • Pisk æg og sukker sammen.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk massen grundigt. Dejen er nu let tung i det.
  • Kom i en kageform på ca 25x25 og bag i midten af ovnen i ca. 25-30 min. til kagen er let fast ved tryk i midten.
  • Jeg pyntede den afkølede kage med lidt smeltet mælkechokolade. Men almindelig glasur af flormelis og vand er også godt. Skift da eventuelt vand ud med citronsaft. Se det er lækre sager!
Tried this recipe?Let us know how it was!