Go Back
+ servings

Cremet gulerodssuppe

En gulerodssuppe-god ideel hverdagsmad.
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 løg (grofthakket)
  • 3 stk. mellemstore kartofler
  • 1 kg gulerødder
  • 1 liter vand
  • 2 stk. grøntsagsboullionterninger
  • 2 dl fløde(eller madlavningsfløde)

Sådan gør du

  • Skræl, løg, gulerødder og kartofler. Skær i grove tern.
  • Kom lidt olie i en gryde og tilsæt både løg, gulerødder og kartofler. Vend rundt et par minutter på mellem til høj varme.
  • Kom vand ved og sæt i kog. Lad det simre under låg i ca. 10 minutter til grøntsagerne er møre.
  • Kom blandingen i en blender eller brug en stavblender. Blend med boullion.
  • Varm op og tilsæt fløde.
  • Smag til med salt og peber. Server eventuelt med creme fraiche og måske lidt frisk eller tørret chili.
Tried this recipe?Let us know how it was!