Go Back
+ servings

sprøde kyllingenuggets

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst( i mindrette bidder)
  • 1 tsk. salt
  • 1 dl hvedemel
  • 2 stk. æg(pisket)
  • 2 dl rasp
  • 1 spsk. paprika

Sådan gør du

  • Kom salt på kyllingen og gnub det godt ind i kødet(gerne før tilberedning)
  • Fordel hhv. pisket æg, mel i hver sin dybe tallerken.
  • Vend paprika i rasp og kom i en dyb tallerken.
  • Skær kyllingestykker i grove bidder.
  • Vend først i mel, så piske æg og til sidst rasp.
  • Varm olie i en pande. Steg de panerede kyllingestykker i på alle sider i ca. 5 minutter i alt- til kødet er gennemstegt.
Tried this recipe?Let us know how it was!