Go Back
+ servings
frikadeller med revet squash

klassiske frikadeller med revet squash

Opskriften giver ca. 20 stk. frikadeller
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 500 gram hakket kalv og flæsk
  • 2 stk æg
  • 2 dl havregryn
  • 1,5 dl mælk
  • 1 spsk salt
  • 2 tsk. peber
  • 1 stk squash(fintrevet)
  • 3 stk. gulerødder(Mellemstore)(fintrevet)
  • 1 stk løg(1 stort eller to mindre) (fintrevet)

Sådan gør du

  • Jeg rører gerne frikadellefarsen på min røremaskine, så er jeg sikker på, at at den bliver æltet grundigt.
  • Tilsæt salt, havregryn og æg.
  • Kom revet sguash, løg og gulerødder ved. Rør grundigt. Tilsæt peber og løbende mælk.
  • Har du tid kan du lade farsen stå og hvile i op til 6 timer, så suger den langsomt væden og frikadellerne bliver endnu mere saftige.
  • Varm en stegepande med olie, smør eller en blanding af begge. Steg til de er gennemstegte i ca. 10 minutter på hver side.
Tried this recipe?Let us know how it was!