Go Back
+ servings

Indisk kikærtegryde

En skøn vegetarisk gryderet med kikærter og indiske krydderier
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: hovederet, vegetarisk
Køkken: indiske,
Keyword: garam masala, indisk mad, kikærter
Antal: 4

Ingredienser

  • 3 spsk. olie
  • 4 fed hvidløg(revet)
  • 2 stk. løg(grofthakket)
  • 1 spsk. garam masala
  • 3 tsk. stødt koriander
  • 2 dåser kikærter
  • 1 dåse kokosmælk(ikke light)
  • 1 dåse/karton hakkede tomater(400 ml)
  • 1/2-2 stk. grøntsagsboullionterning
  • 1/2 stk. lime(saften heraf)
  • 1 tsk. stødt chili(efter behov)

Sådan gør du

  • Kom olie i en gryde og vend kort løg og hvidløg på mellemvarme(det må ike brænde på eller blive mørk)
  • Tilsæt garam masala og stødt koriander og vend kort rundt. Kom kokosmælk, tomater og boullion ved.
  • Lad det simre under låg i ca. 5-10 min. Tilsæt nu drænede kikærter, limesaft og chili. Smag til.
  • Server dampende varm, måske toppet med koriander og ekstra chili.
  • Retten kan serveres blot som den er eller med ris, nanbrød med mere.
Tried this recipe?Let us know how it was!