Go Back
+ servings

one pot pasta med laks

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4

Ingredienser

  • 2 stk. rødløg(eller alm løg)(finthakket)
  • 100 gram champignon(eller squash, gulerødder, peberfrugt)(i skiver)
  • 100 gram frisk spinat
  • 400 gram tørret pasta(f.eks. penne, skruer)
  • 7 dl vand
  • 1/2 pakke/terning grøntsagsboullion
  • 500 ml mornaysauce
  • 2 tsk. tørret timan eller timiankvist(kan undlades)
  • 4 stk. laksefiletter(i mindre stykker)

topping

  • drys evt. med parmessanost og frisk citronsaft

Sådan gør du

  • Varm en gryde med olie. Tilsæt Løg(finthakket)og champignon(eller anden grøntsag)
  • Vend kort rundt og tilsæt spinat, pasta, vand, mornaysauce, timian og boullion(opløses under kogning). Kog op og kom låg på. Lad simre i ca. 8 min til pastaen er al dente. Vend rundt undervejs.
  • Laksefiletter, skåret i grove stykker kommer i gryden øverst. Læg låg på og damp fisken et par minutter til den ikke er gennemsigtig mere. Husk at laks ikke må få for meget, så bliver den tør.
  • Server den varme one pot pasta. Server eventuelt med parmesanost og lidt citronsaft.
Tried this recipe?Let us know how it was!