Kom kyllingebryst i en støbejernsgryde med låg eller i en rømertopf(det skal blot være en beholder med låg)
Vend kyllingebryst med alle krydderier, barbecuesauce og ketchup.
Kom rødløg ved . Vend blandingen godt med kyllingestykkerne. Læg låg på beholderen og lad gerne retten stå i 2-8 timer.
Har du ikke tid til at lade retten marinere kan det undlades.
Tænd ovnen på 130 grader. Sæt fadet ind(med låg) i ca. 3 timer. Du kan skrue op på 200 grader til sidst i ca. 15 minutter, hvis kyllingen ikke er helt mør. Har du ikke tid til at tilberede på lave temperaturer kan du sætte fadet ind på 200 grader i blot 30-40 minutter. Desto lavere temperaturer jo bedre og mere mørt resultat. Lad gerne kødet hvile en halv times tid. Hiv kyllingen fra hinanden med en gaffel.
Tænd ovnen på 200 grader. Kom nachos i et ildfast fad. Kom pulled chicken over og top med cheddarost og en smule salsa. Kom fadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten var smeltet.
Top med creme fraiche, salsa og grønt drys.