Go Back
+ servings

tærte med fetaost og bacon

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 rulle færdig tærtedej(med eller uden fuldkorn)
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 200 gram bacontern
  • 100 gram feta
  • 100 gram mozarella og cheddarost
  • 4 stk æg
  • 2 dl mælk
  • 1 dl fløde
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Rul tærtedejen ud på en tærteform(jeg bruger gerne en færdigtærtedej)Men se ellers link til hjemmebagt tærtedej.
  • Kom en håndfuld spinatblade på tærtebunden og drys med bacon og fetatern.
  • Pisk æg, fløde og mælk sammen og krydr med salt og peber. Pisk grundigt og kom over tærtedejen. Drys med revet mozarella eller cheddar.
  • Tænd i ovnen på 200 grader. Sæt tærten ovnen i ca. 35-40 minutter til æggemasse ner fast og osten er gylden.
Tried this recipe?Let us know how it was!