Go Back
boller med 5 korns blanding

Grovboller med 5 korns blanding

Gode kernerige boller med 5 korns blanding
Samlet tid: 3 timer

Ingredienser

  • 50 gram gær
  • 7 dl lunken vand
  • 350 gram 5 korns blanding
  • 2 tsk. salt
  • 2 spsk. olie
  • 830 gram hvedemel

Sådan gør du

  • Opløs gær i den lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt grundigt. Gerne i en køkkensmaskine eller røremaskine med dejkroge.
  • Sæt dejen til hævning i 1,5 time.
  • Med to fugtige skeer sættes klatter af bolledej på to bageplader. Lad dem efterhæve i 1 time.
  • Sæt ovnen på 200 grader og bag hver bageplade i ca. 25 min. til bollerne er gyldne og hule, når de bankes på bunden.
Tried this recipe?Let us know how it was!