Go Back
+ servings

Ovnbagt ret med koteletter og pølser i tomat - flødesovs

Koteletter og pølser i en cremet fløde-tomatsovs. Populær hverdagsmad herhjemme...
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Ret: Hovedret
Keyword: vintermad,
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 stk svinekotelet
  • 1 spsk oregano
  • 2 stk løg(finthakket)
  • 2 fed hvidløg(eller hvidløgspulver)
  • 2 tsk paprika
  • 2 dåse/kartoner hakkede eller purerede tomater(800 ml)
  • 2 dl fløde
  • 200 gram cocktailpølser

Sådan gør du

  • Varm en pande med olie. Drys oregano på begge sider af koteletterne og steg dem et par minutter på hver side. De skal ikke steges færdig. Det gør de i ovnen. Skær forsigtigt kødet i skiver og kom i et ildfast fad.
  • Finthak løg og kom på panden med lidt olie. Tilsæt hvidløg eller hvidløgspulver. Tilsæt paprika og hakkede tomater og lad det simre et par minutter(gerne mere). Tilsæt fløde og varm kort op. Kom cocktailpølser og tomatsaucen over koteletskiverne. Krydr med salt og peber og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. på 200 grader.
  • Server med kartoffelmos, ris eller pasta.
Tried this recipe?Let us know how it was!