Go Back

Hjemmelavet krymmel

Fin hjemmelavet krymmel lige til at pynte på kagen
Samlet tid: 25 minutter
Ret: bradepandekager, desserter
Køkken: Danske
Keyword: flormelis, kagekrymmel, kagepynt

Ingredienser

  • 1 stk æggehvide
  • 200-220 gram flomelis
  • farve
  • evt smag

Sådan gør du

  • Pisk æggehviden skummende- eller stiv.
  • Tilføj nu flormelis og pisk hvidere. Den skal gerne blive godt fast i det. Det kan være nødvendigt at tilføre lidt mere flormelis. Æggestørrelse varierer jo.
  • Tilfør den ønskede smag og farve.
  • Kom massen i en tylle/sprøjtepose og lave med et lille hul nogle tynde lange strenge.
  • Kom i en ovn på 180 grader i ca. 10 min.
  • Når den er afkølet kan du klippe den i mindre stykker.
Tried this recipe?Let us know how it was!