Go Back
+ servings

Cremet one pot pasta med mornaysauce- en familiehitter herhjemme

Ultra nem og cremet one pot pasta ret med mornaysauce
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Hovedret, one pot pasta, pastaret
Køkken: Danske
Keyword: familiemad, one pot, one pot pasta med mornay
Antal: 6

Ingredienser

  • 1 stk stort løg(grofthakket)
  • 2 fed hvidløg(finthakket)
  • 1 stk squash(grofthakket)
  • 1 stk peberfrugt(grodthakket)
  • 200 gram schwartwald skinke eller bacon
  • 500 gram tørret spaghetti
  • 3 spsk. olie
  • 1,3 liter vand
  • 1 stk grøntsags-eller svineboullion
  • 500 ml mornaysauce
  • 100 gram revet ost(fx. mozarella eller cheddarost)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Gør grøntsagerne klar. Skær kødet i grove stykker. Kom olie i en stor gryde eller støbejernsgryde. Kom grøntsagerne i sammen med kødet og vend et par minutter.
  • Tilsæt spaghetti, vand og boullion. Læg låg på og lade retten simre under låg i ca. 5 minutters tid. Vend et par gange undervejs.
  • Kom mornaysauce ved og lad retten simre færdig i et par minutter indtil pastaen er al dente. Kom osten ved og vend rundt til det er smeltet. Smag til med salt og peber og server.
Tried this recipe?Let us know how it was!