Go Back
+ servings

Cremet one pot pasta med kalkunacon

Lav mad på ingen tid til hele familien. Dejlig one pot pasta ret med kalkunbacon
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Ret: one pot, One pot pasta med kalkunbacon
Køkken: Danske
Keyword: one pot, One pot pasta med kalkunbacon
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram spaghetti(eller anden pasta)
  • 2 spsk. olie
  • 2 stk. gulerødder(grofthakket)
  • 1 stk. løg(finthakket)
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 lille bundt frisk basilikumblade
  • 2 tsk. tørret oregano
  • ca. 300 gram kalkunbacon
  • 1 liter vand
  • 3 dl mælk
  • 2 dl fløde
  • 1 stk. boullionterning(grøntsags eller kylling)
  • salt og peber
  • parmesan til servering

Sådan gør du

  • Skræl og skær løg og gulerødder i stykker.
  • Kom lidt olie i gryden og tilsæt alle ingredienser(olie giver smag).
  • Kom vand og mælk ved og kog op. Lad spaghettien koge al dente og tilsæt nu fløde og kog hurtigt op. Rør i retten nogle gange undervejs, så det bliver godt blandt og ikke brænder på.
  • Du kan vælge at røre 1 spsk. maizena op med 0,5 dl vand for en mere cremet sauce. Kog det hurtigt op. Ønsker du dette gøres det til sidst.
  • Smag retten til med salt og peber og server med rigeligt med friskrevet parmesan og gerne basilikumblade.
Tried this recipe?Let us know how it was!