Go Back
+ servings

Müslibar med abrikos

De her müslibarer er fine at komme i børnenes madpakke(eller din egen). Tilpas lækre, bare søde og salte...
Samlet tid: 30 minutter
Ret: madpakker, sund snack
Køkken: Danske
Keyword: hjemelavet müslibarer, muslibar med abrikos, snackbar til madpakken
Antal: 30 stykker

Ingredienser

  • 120 gram havregryn
  • 3/4 dl. honning
  • 100 gram. tørrede abrikoser
  • 50 gram poppede ris
  • 4 spsk. peanutbutter(smooth eller crunchy)

Sådan gør du

  • Kom havregryn i en foodprocessor eller blender og blend til mel. Kom de øvrige ingredienser ved og blend massen til den er samlet til en kugle/en samlet masse.
  • Kom massen i en kageform, beklædt med bagepair eller husholdningsfilm. Pres det godt sammen. Skær ud til stave på ca. 6 cm i længden og 2 cm. brede eller lav mindre stykker, hvis du synes.
  • Sæt i køleskabet, mens müslibaren "sætter" sig. Pak hver müslibar med abrikos ind i plasticfilm eller små stykker mellemlægspapir og kom i en tæt beholder eller en pose med clips. Så er det nemt at hive en müslibar op, når lysten melder sig.
  • De kan snildt holde sig en måned på køl, hvis de da ikke er spist inden da!
  • Tip. Min gamle blender er ikke den skarpeste mere, men jeg nænner ikke at smide den ud, så længe den virker endnu. Jeg tilsætter mac. 0,5 dl mælk, når jeg ikke kan få müslimassen til at køre rundt. Det smages ikke igennem og gør intet ved konsistensen.
Tried this recipe?Let us know how it was!