Go Back
+ servings

müsli med honning

Nem honningristet müsli med havregryn og tørret frugt. Fin at toppe på skyr, yoghurt eller havregrynene.
Forb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 5 minutter
Ret: Morgenmad, müsli, Tilbehør
Køkken: Danske
Keyword: hjemelavet müslibarer, hjemmelavet musli
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 5 spsk. honning
  • 4 dl. havregryn
  • 2-3 spsk. tørret frugt(fx. tranebær, rosiner, tørret bananskiver, papayatern osv.)

Sådan gør du

  • Kom havregryn på en pande.
  • Varm forsigtigt op i mens du kommer honning ved. Vend blandingen rundt til det bliver let gyldent på mellemvarme.
  • Når det er blevet let gyldent kommer det tørret frugt ved og vendes rundt.
  • Kom blanding til køl på bagepapir. Det bliver sprødt, når det er kølet af.
Tried this recipe?Let us know how it was!