Go Back
+ servings

Rabarber trifli med makroner

En skøn rabarber trifli - smagen af sommer!
Samlet tid: 30 minutter
Ret: bradepandekager, Dessert
Køkken: dansk
Keyword: kage med rabarber, rabarber, rabarber trifli, rabarbertrifli, sommerdessert
Antal: 4

Ingredienser

Rabarberkompot

  • 200 gram rabarber ( i mindre stykker)
  • 80 gram rørsukker
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 spsk. vand

Til selve triflien

  • 1,5 dl fløde(pisket til let skum)
  • ca. 10 stk. makroner
  • rabarberkompotten
  • 8-10 stk. smuttede mandler(let ristet på en pande
  • ca. 2 spsk. grofthakkede hvid chokolade

Sådan gør du

Rabarberkompot

  • Rens rabarberstængler og skær i mindre bidder. Kom i en gryde med sukker, vand og vanille og kog i ca. 10 min. Sæt til afkøling.
  • Skol mandler i kogende vand, lad dem stå under låg et minuts tid og pil/smut så skallen af. De afpillede mandler ristes let på en varm pande. Vend rundt til de er let gyldne. Afkøl.
  • Fordel først den afkølede rabarberkompot i glas, kom knuste makroner over, fortsæt med rabarberkompot og igen knste makroner og kom gerne lidt grofthakket hvid chokolade over. Slut af med flødeskum og grofthakkede mandler på toppen.
Tried this recipe?Let us know how it was!