Go Back
+ servings

Pestosnegle

Pestosnegle med fuldkorn og ost- lige til brunchbordet eller madpakken
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: børnemad, madpakker, pestosnegle
Køkken: Danske
Keyword: madpakketips, pestosnegle
Antal: 12

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 1 dl. kærnemælk
  • 1 dl. lunken vand
  • 1 dl. rugmel
  • 4 dl. hvedemel (evt. en smule mere til udrulning)
  • 2 spsk. olie

Pesto

  • 70 gram pesto
  • lidt revet parmesanost eller revet mozarellaost(knap 1 deciliter i alt)

Sådan gør du

  • Opløs gær med kærnemælk og vand.
  • Kom mel og olie i vandet og ælt grundigt. Tilsæt en smule mere mel, hvis dejen er for våd.
  • Lad dejen hvile under et viskestykke i ca. 20 min. på køkkenbordet.
  • Rul dejen ud til en aflang firkant på ca. 20 x 40 cm. smør pesto på dejen og drys halvdelen af osten henover.
  • Rul dejen sammen til en lang pølse og skær i ca. 12 skiver.
  • Læg sneglene tæt på bagepladen og tryk dem lidt flade. Drys med resten af den revet ost og lad dem hæve igen i ca. 15 min.
  • Tænd ovnen på 225 grader og bag pestosneglene i ca. 12 -15 minutter til de er gyldne og gennembagte.
  • Afkøl på en bagerist.
Tried this recipe?Let us know how it was!