Pestosnegle
Pestosnegle med fuldkorn og ost- lige til brunchbordet eller madpakken
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: børnemad, madpakker, pestosnegle
Køkken: Danske
Keyword: madpakketips, pestosnegle
Antal: 12
- 25 gram gær
- 1 dl. kærnemælk
- 1 dl. lunken vand
- 1 dl. rugmel
- 4 dl. hvedemel (evt. en smule mere til udrulning)
- 2 spsk. olie
Pesto
- 70 gram pesto
- lidt revet parmesanost eller revet mozarellaost(knap 1 deciliter i alt)
Opløs gær med kærnemælk og vand.
Kom mel og olie i vandet og ælt grundigt. Tilsæt en smule mere mel, hvis dejen er for våd.
Lad dejen hvile under et viskestykke i ca. 20 min. på køkkenbordet.
Rul dejen ud til en aflang firkant på ca. 20 x 40 cm. smør pesto på dejen og drys halvdelen af osten henover.
Rul dejen sammen til en lang pølse og skær i ca. 12 skiver.
Læg sneglene tæt på bagepladen og tryk dem lidt flade. Drys med resten af den revet ost og lad dem hæve igen i ca. 15 min.
Tænd ovnen på 225 grader og bag pestosneglene i ca. 12 -15 minutter til de er gyldne og gennembagte.
Afkøl på en bagerist.