Go Back
+ servings

Mexicansk kylling til tortilla

En super nem måde at tilberede fyldet til en god tortilla er ved at ovnstege det hele. Se mit bud på lækker fyld til den populære mexikanske ret.
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Hovedretter
Køkken: Danske, Mexican
Keyword: ovnmad, tacos
Antal: 4

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst(i skiver på ca. 2 cm)
  • 2 tsk. spidskommen
  • 3 tsk. paprika
  • peber og salt
  • en smule knust chili
  • 2 tsk. tørret hvidløgspulver
  • 4 spsk. god olie
  • 1 stk. squash ( skåret i skiver og halveret.
  • 1 stk. peberfrugt( i stave)

Øvrig fyld

  • Creme fraiche
  • Salsa
  • Ex. hakkede tomater og agurker
  • cheddarost(revet)

Sådan gør du

  • Skær kylling i strimler med mindre du bruger inderfilet, som er skåret.
  • Halvér squash på langs og skær skiver.
  • Skær strimler af peberfrugt.
  • Fordel kylling, squash og peberfrugt på bagepladen. Kom spidskommen, paprika, tørret hvidløgspulver, chili, salt og peber herover og drys med olie, så alt er let dækket.
  • Tænd ovnen på 200 grader og bagepladen i den varme ovn. Steg i ca. 20 minutter til kyllingen er gennemstegt. De sidste par minutter af stegetiden lunes tortillaen.
  • Fyld pandekagen med det ovnbagte mad, friske grøntsager, salsa og top med revet ost creme fraiche.
Tried this recipe?Let us know how it was!