Den bedste rabarbertærte
Nem kage med rabarber, som er klar på i alt 45 min. Enkel, nem og lækker! Skøn bund med saftigt fyld af rabarber.
Forb. tid: 15 minutter minutter
Tilb. tid: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Ret: kage, rabarberkage, rabarbertærte
Køkken: Danske
Keyword: kage med rabarber, rabarber, rabarbertærte
Antal: 8
- 3 stk. æg
- 200 gram sukker
- 2 tsk. god vanillesukker
- 140 gram hvedemel
- 125 gram smeltet smør
fyld
- 5-6 stængler rabarber
- ca. 2 spsk. perlesukker eller alm. sukker
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg med sukker til en luftig masse,
Kom mel, vanillesukker og smeltet smør ned i æggemassen og pisk sammen.
Smør et tærtefad (på ca. 30 cm i diameter) med blødt smør og kom dejen i fadet.
Skyl rabarber og skær i mindre stykker. Fordel over dejen. Drys evt . med et par spiseskefulde perlesukker, eller almindelig sukker.
Bag i midten af ovnen i ca. 30 min. til bunden er let fast.
Servér med enten en klat kold creme fraiche eller flødeskum.