Go Back
+ servings

Den bedste rabarbertærte

Nem kage med rabarber, som er klar på i alt 45 min. Enkel, nem og lækker! Skøn bund med saftigt fyld af rabarber.
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: kage, rabarberkage, rabarbertærte
Køkken: Danske
Keyword: kage med rabarber, rabarber, rabarbertærte
Antal: 8

Ingredienser

  • 3 stk. æg
  • 200 gram sukker
  • 2 tsk. god vanillesukker
  • 140 gram hvedemel
  • 125 gram smeltet smør

fyld

  • 5-6 stængler rabarber
  • ca. 2 spsk. perlesukker eller alm. sukker

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Pisk æg med sukker til en luftig masse,
  • Kom mel, vanillesukker og smeltet smør ned i æggemassen og pisk sammen.
  • Smør et tærtefad (på ca. 30 cm i diameter) med blødt smør og kom dejen i fadet.
  • Skyl rabarber og skær i mindre stykker. Fordel over dejen. Drys evt . med et par spiseskefulde perlesukker, eller almindelig sukker.
  • Bag i midten af ovnen i ca. 30 min. til bunden er let fast.
  • Servér med enten en klat kold creme fraiche eller flødeskum.
Tried this recipe?Let us know how it was!