Go Back
+ servings

Kyllinge sticks

De her kyllinge sticks minder henaf dem fra Sticks and sushi og er et top hit herhjemme med teriyaki sauce .
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Hovedretter
Køkken: asiatiske
Keyword: kyllingesticks, teriyaki sauce
Antal: 4

Ingredienser

  • 450 gram hakket kyllingekød
  • 1 dl pandekorasp
  • 2 spsk. olie(smagsneutral)
  • 4 stk. æggeblommer
  • 1,5 tsk. soyasauce
  • 1 stk. forårsløg(finthakket)
  • 2 fed. hvidløg(fintrevet)
  • 1 spsk. friskrevet ingefær

Sådan gør du

  • Sæt ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienser sammen og form ca. 22 små kødboller, som sættes på en bageplade med bagepapir.
  • Kom i ovnen i ca. 20 minutter til kødet er gennemstegt, men ikke har fået for meget. Du kan også vælge at stege kødbollerne i lidt olie på en pande på mellevarme. Vend undervejs.
  • Kom de færdige kødboller på træspyd og servér enten med sød chilisauce eller teriyaki sauce. Krydr med salt og peber ved servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!