1dlsukker(evt. syltet sukker) eller alternativt 1 spsk. melatin
saften af en halv citron
40gramsirup
Sådan gør du
Vend flormelis med mandelmel, som er kørt igennem en sigte.
Pisk æggehvider luftige og helt fast. Tilsæt sukker og pisk grundigt. Vend med flormelis og mandelmelet. kom frugtfarve ved og rør til dejen er glat og smidig.
Kom i en sprøjtepose. beklæd to bageplæader med bagepapir.
Sprøjt ca. 40 runde kager, som er på størrelse med lidt større end en fem krone.
Lad nu bagepladerne med kagerne stå og tørre i ca. 45 -50 min. De skal danne skorpe.
Stil ovnen på 125 grader. Bag pladerne en af gangen nederst i ovnen.
Bag kagerne i ca. 25 min. Kagerne skal slippe let, når du forsøger at løfte dem med en paletkniv.
Hindbærfyld
Varm hindbær i en gryde. Kog op. Når det koger tilsættes enten syltesukker eller sukker. Bruger du sukker og meltain(stivelse), røres 4 tsk. melatin med sukker og kommer i den kogende masse. Kog det hurtigt op. Tag af varmen og afkøl.
Smør hindbærmarmelade på den ene halvdel(bunden) af kagen og læg en kage ovenpå.