Go Back
+ servings

Mør kylling

Mør kylling marineret i æblejuice.
Forb. tid: 6 timer
Tilb. tid: 20 minutter
Ret: kylling, kyllingebryst
Køkken: Danske
Keyword: kylling ig æblejuice, mør kylling
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • ca. 5 dl æblejuice
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom kylling i en skål og kom æblesaften over. Kom film over over lad kyllinge marinere i min. 4 timer, men gerne op til 8- 10 timer. Sæt på køl.
  • Dup kyllingestykkerne tørre og varm en pande med olie eller smør, eller en kombination.
  • Steg kyllingebrystet på mellemvarme 6- 8 min. på hver side. Kyllingebrystet er klar, når der kommer klar saft ud, når der trykkes let å kødet.
Tried this recipe?Let us know how it was!