Pizzasnegle
Opskrift på bløde luftige pizzasnegle - lige til madpakken
Forb. tid: 1 time 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Ret: pizzasnegle, sunde pizzasnegle
Køkken: Danske
Keyword: bedste pizzasnegle, madpakker, pizasnegle med hvedemel, pizzasnegl sund, pizzasnegle, pizzasnegle sunde, snaskede pizzasnegle
Antal: 20
- 25 gram gær
- 3 dl lunken vand
- 400 gram hvedemel
- 100 gram rugmel
- 100 gram revet gulerødder(groft eller fint)
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. groft salt
Fyld til pizzasnegle
- 200 gram skinkestrimler(eller pepperoniskiver)
- 100 gram revet ost- fx. mozarella.
- 2 dl tomatsauce(tomatpassata- eller hakkede/flået tomater, som er blendet)
- 2 tsk. oregano
- 1 tsk. salt og peber
Opløs gær i vandet og kom salt, olie, og revne gulerødder i.
Kom hvedemel og rugmel ved og ælt grundigt til en samlet dej, som er let fugtig.
Kom et klæde over skålen og lad dejn hæve i 45 min.
Rul dejen ud til ca. 25 x 25 i længde og bredde. Sørg for at der er drysset mel på bordet.
Miks tomat med oregano, salt og peber.
Kom tomatsauce på hele fladen, drys med skinke strimler og revet ost.
Rul en tæt pølse af dejen og skær ca. 20 skiver .
Sæt sneglene tæt på en bageplage med bagepapir eller kom i ildfast fad med bagepapir.
Sæt ovnen på 175 grader varmeluft. Lad sneglene hvile, mens ovnen varmer op.
Bag pizzasneglene i ca. 20 min. til de er gyldne og gennembagte.