Go Back
+ servings

Pizzasnegle

Opskrift på bløde luftige pizzasnegle - lige til madpakken
Forb. tid: 1 time 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Ret: pizzasnegle, sunde pizzasnegle
Køkken: Danske
Keyword: bedste pizzasnegle, madpakker, pizasnegle med hvedemel, pizzasnegl sund, pizzasnegle, pizzasnegle sunde, snaskede pizzasnegle
Antal: 20

Ingredienser

  • 25 gram gær
  • 3 dl lunken vand
  • 400 gram hvedemel
  • 100 gram rugmel
  • 100 gram revet gulerødder(groft eller fint)
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. groft salt

Fyld til pizzasnegle

  • 200 gram skinkestrimler(eller pepperoniskiver)
  • 100 gram revet ost- fx. mozarella.
  • 2 dl tomatsauce(tomatpassata- eller hakkede/flået tomater, som er blendet)
  • 2 tsk. oregano
  • 1 tsk. salt og peber

Sådan gør du

  • Opløs gær i vandet og kom salt, olie, og revne gulerødder i.
  • Kom hvedemel og rugmel ved og ælt grundigt til en samlet dej, som er let fugtig.
  • Kom et klæde over skålen og lad dejn hæve i 45 min.
  • Rul dejen ud til ca. 25 x 25 i længde og bredde. Sørg for at der er drysset mel på bordet.
  • Miks tomat med oregano, salt og peber.
  • Kom tomatsauce på hele fladen, drys med skinke strimler og revet ost.
  • Rul en tæt pølse af dejen og skær ca. 20 skiver .
  • Sæt sneglene tæt på en bageplage med bagepapir eller kom i ildfast fad med bagepapir.
  • Sæt ovnen på 175 grader varmeluft. Lad sneglene hvile, mens ovnen varmer op.
  • Bag pizzasneglene i ca. 20 min. til de er gyldne og gennembagte.
Tried this recipe?Let us know how it was!