Go Back
+ servings

Bagt spidskål

Ovnbagt spidskål
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: spidskål, Tilbehør
Køkken: Danske
Keyword: spidskål
Antal: 4

Ingredienser

  • 1/2 stk. spidskål
  • 4 spsk. olie
  • kviste af timian eller 2-3 tsk. fulde tørret timian
  • salt og peber
  • 6 spsk. revet parmesanost

Sådan gør du

  • Skær spidskål i kvarte. Er det et meget stort spidskål kan du halvere og blot bruge halvelden skåret i fire dele.
  • Kom i et fad og fordelolie, timian, salt, peber, olie og parmesanolie eller mozarella henover.
  • Sæt i ovnen i ca. 30 min. til spiskålen er bagt, men gerne har en smule bid.
  • Du kan evt. tilsætte en smule mere ost, hvis du synes og det tilsættes så de sidste par minutter af bagetiden.
Tried this recipe?Let us know how it was!