Go Back
+ servings

Salat med figner

Skøn og nem opskrift på en efterårs salat med figner, parmaskinke og mozarella.
Forb. tid: 10 minutter
Ret: efterårssalat, Salat
Køkken: Danske, italienske
Keyword: figner, salat med figner
Antal: 4
Forfatter: Benedicte Thrane

Ingredienser

  • 1 kugle god mozarellakugle(fx. bøffelost)
  • 2-3 friske figner
  • 150 gram parmaskine
  • lidt friske basilikumblade
  • 2 spsk. god olie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. honning
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Anret parmaskinke, figner i både og mindre stykker mozarella.
  • Drys med basilikumblade.
  • Rør olie, citronsaft,honning, salt og peber sammen og kom over salaten.
  • Servér den friske og dekorative salat.
  • Serverer du den som en selvstændig ret er det dejlig med en skive godt brød som kan dyppes i dressingen og nydes med salaten.
  • Ellers er figensalaten dejlig som tilbehør til kylling, fisk, fjerkræ og lignende.
Tried this recipe?Let us know how it was!