Go Back
+ servings

Vintersalat med grønkål

Nem og sund vintersalat med grønkål og granatæbler
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: salater, vintersalat
Køkken: Danske
Keyword: appelsin, granatæbler, grønkål, kage med pærer og marcipan, pærer, vindruer, vintersalat
Antal: 4

Ingredienser

  • 300 gram vasket og fintsnittet grønkål
  • 2 stk. appelsiner
  • 1 stk. pærer
  • 10 stk. vindruer
  • 1 stk. granatæbler

Sådan gør du

  • Skyl og rens grønkål eller brug grønkål fra pose og kom i en fad.
  • Skær top og bund af appelsinerne og sæt på et skærebræt. Skær i små stykker, men undlad den hvide hinde. Kom i fadet.
  • Skær pærer i stykker og kom i salaten.
  • Druer skæres i skiver og kommes i fadet.
  • Tryk granatæblet, mens det rulles på køkkenbordet. På den måde, løsnes kernerne i æblet. Halver forsigtigt granatæblet på tværs.
  • Stil en skål i køkkenvasken og kræng granatæblet på vrangen, sådan at saft og kerner kommer i skålen. Det sprøjter let og derfor mindsker det saft på bord- og tøj!
  • Kom kerner og saft over salaten.
  • Server den lækre salat som den er eller rør evt. en dressing af følgende : 4 spsk. olie, 2 spsk. eddike, 2 tsk. honning, 1 tsk. dijon sennep, salt og peber.
Tried this recipe?Let us know how it was!