Squash og feta rösti
Opskrift på sprøde og lækre vegetariske røsti af squash og feta
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Tilbehør, vegetarisk
Køkken: Danske
Keyword: dip med feta, rösti, squash
Antal: 4
- ca. 250 gram revet squash
- 100 gram feta(smuldret)
- 3,5 spsk. hvedemel
- 0,5 dl. finthakket mynthe
RIv squash og drøn grundigt ofr vand. Enten ved at køre igennem et rent viskestykke eller pres i hænderne.
Vend den revne squash og vend med finthakket mynte, salt, peber og mel. Smuldr fetaen og vend med de øvrige ingredienser.
Form ca. 10 bøffer med hænderne og steg på en stegepande i olie og smør.
Steg først på mellemvarme i nogle minutter pr. side. Til sidst skrues op for høj varme, så der dannes en sprød overflade.
Tip. Du kan sagtens lave "farsen" nogle timer før. Fordelen kan være, at den væde der måtte være tilbage i den revne squash lægger sig i bunden. En væde vi ikke ønsker, da det eller s er svært at få röstierne sprøde.