Go Back
+ servings

Squash og feta rösti

Opskrift på sprøde og lækre vegetariske røsti af squash og feta
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Tilbehør, vegetarisk
Køkken: Danske
Keyword: dip med feta, rösti, squash
Antal: 4

Ingredienser

  • ca. 250 gram revet squash
  • 100 gram feta(smuldret)
  • 3,5 spsk. hvedemel
  • 0,5 dl. finthakket mynthe

Sådan gør du

  • RIv squash og drøn grundigt ofr vand. Enten ved at køre igennem et rent viskestykke eller pres i hænderne.
  • Vend den revne squash og vend med finthakket mynte, salt, peber og mel. Smuldr fetaen og vend med de øvrige ingredienser.
  • Form ca. 10 bøffer med hænderne og steg på en stegepande i olie og smør.
  • Steg først på mellemvarme i nogle minutter pr. side. Til sidst skrues op for høj varme, så der dannes en sprød overflade.
  • Tip. Du kan sagtens lave "farsen" nogle timer før. Fordelen kan være, at den væde der måtte være tilbage i den revne squash lægger sig i bunden. En væde vi ikke ønsker, da det eller s er svært at få röstierne sprøde.
Tried this recipe?Let us know how it was!